Французська мова 8 клас юрій клименко 2010

Французська мова 8 клас юрій клименко 2010 class.od.ua - скачать учебники бесплатно підручники в электронном виде
Французська мова 8 клас юрій клименко 2010
Підручник «Francais» створений відповідно до чинної програми з іноземних мов і рекомендований для оволодіння французькою мовою у 8-му класі загальноосвітніх навчальних закладів. Підручник побудовано на принципах комунікативності, інтегрованого розвитку всіх видів мовленнєвої діяльності: аудіювання, говоріння, читання, письма.
Французська мова 8 клас юрій клименко 2010 class.od.ua - скачать учебники бесплатно підручники в электронном виде
Підручник, який ви зараз тримаєте в руках, допоможе вам досягти певного рівня у володінні французькою мовою і навчить спілкуватися з носіями мови на ті теми, які цікавлять вас і ваших співрозмовників. Крім знайомих вам тем, які ви вивчили на попередньому етапі, таких як шкільне життя, Франція та Україна, ви ознайомитесь із новими темами, які, на думку автора, вас зацікавлять. При вивченні теми «Засоби масової інформації» ви дізнаєтеся про історію створення перших газет. Підручник підкаже, яким чином віднайти сайти в Інтернеті, які допоможуть вам зробити процес вивчення французької мови цікавішим та динамічнішим. Але найголовніше, ви отримаєте поради, як реалізувати отримані знання на практиці: організувати конкурс на кращу стіннівку, взяти інтерв’ю у відомої особистості.
Цікавим для вас буде матеріал про музикальну культуру французького народу та музичні смаки ваших однолітків. Ви відкриєте для себе нові імена французьких композиторів і виконавців та їхні твори.
Прогулюючись вулицями Парижа, ви дізнаєтеся про нові для вас пам’ятники та музеї, місцеві звичаї і традиції. А вивчивши матеріал про Україну, ви зможете провести екскурсію для французів та розповісти їм про сім чудес нашої Батьківщини. Успіхів вам!
Юрій Клименко, вчитель гімназії № 1 м. Біла Церква Київської області

Залишити відповідь