Зарубіжна література 8 клас

Зарубіжна література 8 клас скачать бесплатно
Зарубіжна література 8 клас

Назва: Зарубіжна література. 8 клас
Автори: Н. О. Півнюк, О. М. Чепурко, Т. Ф. Маленька
Рік: 2008
Кількість сторінок: 387
Формат: ПДФ розпізнаний
Розмір: 52 мб
Підручник для 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів з українською мовою навчання

Зарубіжна література 8 клас скачать бесплатно электронный учебник

Новий навчальний рік продовжить ваші захопливі подорожі світом зарубіжної літератури. Ви ознайомитеся з такими пам’ятками, як Веди, Біблія, Коран, усвідомите їх вагомий вплив на становлення та розвиток світової літератури.
Попереду цікава мандрівка теренами античності: ви побуваєте в Давній Трої, дізнаєтеся про трагічну долю фіванського царя Едіпа, вирушите на кораблі «Арго» по золоте руно. Вас чекають зустрічі з легендарними Гомером, Сапфо, Есхілом,
Софоклом, Вергілієм та іншими представниками античної словесної культури.
Ознайомитеся ви і з літературою доби Середньовіччя: вершинними зразками китайської, персько-таджицької, західноєвропейської лірики, французьким героїчним епосом, творчістю видатного італійського поета Данте Аліг’єрі.
Добу Відродження представлено в підручнику іменами видатних майстрів пера Франческо Петрарки, Джованні Боккаччо, Мігеля де Сервантеса, Вільяма Шекспіра.
Знаючи, якою людиною був письменник, у який час писав, ви краще усвідомите характер і вчинки героїв, глибше зрозумієте проблематику творів. Читаючи художні твори, не забувайте про підказки, вміщені перед текстами: вони допоможуть вам зосередитися на найважливішому. Звертайтеся до рубрики «Для допитливих», яка вміщує матеріали для поглиблення знань.
Як і в підручниках для 5—7 класів, великого значення надано крилатим висловам письменників, зразкам образотворчого мистецтва, що створюють колорит певної доби. Окремою рубрикою — «Художня галерея епохи» — об’єднано шедеври світового мистецтва і подано коментар до них.
Поповнять ваші знання про закономірності художнього слова статті про літературні жанри з виокремленими головними особливостями творів чи жанрів.
Користуйтеся літературознавчим словником, уміщеним наприкінці книги.
Бажаємо вам успіхів на шляху до пізнання таїни художнього слова!

Залишити відповідь