Алгебра 9 класс Бевз

Скачать Підручник безкоштовно Алгебра. 9 клас Г.П. Бевз, В.Г. Бевз Скачать бесплатно
Підручник Алгебра. 9 клас Г.П. Бевз, В.Г. Бевз

Год издания 2009
Автор(ы) Бевз Г. П.  / Бевз В. Г.
ISBN 978-966-7090-64-7
Число страниц 288
Город Київ
Издательство Зодіак-ЕКО
Рекомендуемая 0
Твердая/Мягкая Твердая
Формат А5
Цветная Нет
ШтрихКод 978-966-7090-64-7

Підручник для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів PDF (отличное качество но только до 144 страницы)

Цей підручник з алгебри побудовано так само, як і підручник для 8 класу, за яким ви навчалися минулого року. Він містить теорію, задачі і вправи, завдання для самостійних робіт, запитання для самоперевірки, історичні відомості тощо.
Вивчаючи теорію, звертайте увагу на слова, виділені курсивом, — це нові терміни, які треба знати, розуміти, що вони означають. Набрані жирним шрифтом або синім
кольором речення є основними означеннями, правилами та іншими важливими математичними твердженнями.
Їх слід уміти формулювати (можна — своїми словами) і застосовувати до розв’язування вправ і задач.
Є в підручнику задачі з математичного фольклору різних народів, задачі відомих математиків, інші історичні задачі. Алгебра, як і вся математика, — це не тільки важливий інструмент наукового пізнання і добрий засіб розвитку логічного мислення учнів, вона є складовою загальнолюдської культури.
У кожному параграфі підручника є рубрика «Хочете знати ще більше?», що містить додаткові відомості для учнів, які особливо цікавляться математикою (її позначено). Відповідаючи на запитання рубрики «Перевірте себе», ви зможете закріпити, узагальнити і систематизувати здобуті знання, вміння та навички, одержані під час вивчення теми. У рубриці «Виконаємо разом!» наведено
зразки розв’язання найважливіших видів вправ. Корисно ознайомитися з цими прикладами, перш ніж виконува ти домашні завдання (їх позначено знаком ).
Підручник містить вправи різних рівнів — від порівня но простих до досить складних. Номери останніх позна чено зірочкою (*), вони пропонуються тим учням, які згодом навчатимуться у класах з поглибленим вивченням математики. Матеріали рубрики «Готуємося до тематичного оцінювання» допоможуть вам повторити і систематизувати вивчений матеріал. «Історичні відомості» сприятимуть розширенню кругозору кожного учня.

Залишити відповідь